About

Wij zijn een vooruitstrevende organisatie met een pragmatische aanpak gevestigd in Nederland. Wij oriënteren ons op Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk en Zwitserland. Het bedrijf is onderdeel van www.hofsecure.com.

Jasper Hofman / Hofsecure / Hofman Security - ABDO 2017, ABDO 2019, CMMC, NIST, VA CISO, BIA

Master in Cyber security

Mijn naam is Jasper Hofman voormalig CISO van multinational bedrijf Thales, de grootste defensie leverancier van Nederland. Voormalig Security Officer van wehkamp.nl, één van de grootste online retailers in Nederland. Meer dan 12 jaar ervaring in Cyber Security, gecertificeerd als Security professional (CISSP) en doctorandus in de Cyber Security.

Met mijn bachelor Bedrijfskundige Informatica en executive Master in Cyber Security achtergrond, is mijn drijfveer om de cyber weerbaarheid van Nederlandse organisaties te vergroten.
Kenmerken: No-nonsense, pragmatisch, creatief, integer, analytisch,..

VACISO.COM is onderdeel van Hofsecure.com

Wat Klanten aangeven

Klanten moeten vaak voldoen aan Cybersecurity regelgeving. Hier zitten kosten aan verbonden maar die zijn vaak snel terugverdiend.

img

Met de VACISO dienst kan ik mijn grote klanten aantonen dat ik digitaal veilig onderneem. Dit geeft mijn bedrijf meer opportunity bij grote opdrachten.

Jacco - CEO Maakindustrie bedrijf